Calculul sarcinii

Calculator sarcina

Calculator sarcina

Calculul sarcinii

O data stabilit faptul sunteti insarcinate, dorinta de a sti  data in care vei face cunostinta cu bebelusul tau devine din ce in ce mai arzatoare. Noi ne-am gandit sa va ajutam si venim in srijinul dvs cu un  tabel din care puteti sa va calculati singure aceasta data. Foarte important este sa retineti ca aceasta data este una aproximativa, si sfatul si indrumarea unui medic sunt absolut necesare.

Cu ajutorul calculatorului de sarcina poti sa calculezi o data de nastere probabila a bebelusului tau. Prin simpla introducere in „calculatorul de sarcina” a datei cu prima zi a ultimei tale menstruatii si durata medie a ciclului menstrual vei obtine data conceptiei cu aproximatie, o data probabila a nasterii (DPN), data la care se termina trimestrul unu de sarcina, respectiv trimestrul doi de sarcina. Tot cu ajutorul acestui calculator de sarcina poti sa afli in ce data vei avea un anumit numar de saptamani de sarcina.

Atentie! Toate datele obinute cu ajutorul acestui „calculator sarcina” au o valoare orientativa, deoarece se ia in calcul o perioada luteala de 14 zile (aceasta poate varia intre 9 si 16 zile), si o sarcina de 40 de saptamani (nasterea naturala poate avea loc in intervalul 38-42 saptamani). Statistic 80% dintre femei nasc intr-un interval de +/- 10 zile fata de data estimativa a nasterii.

Posteaza un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*