Pompa de san

Pompa de san - Alaptarea bebelusuluiCe pompa de san vi se potriveste cel mai bine?

Daca te pregatesti sa devii mama, este bine sa ai in vedere faptul ca, la un moment dat vei avea nevoie de o pompa de san. Oferta este variata si poti fi pusa in dificultate atunci cand trebuie sa alegi una.

In perioada de dupa nastere, sanul produce mai mult lapte cu cat este mai mult stimulat.Astfel ca atunci cand sunteti la serviciu, sau calatoriti fara bebe, pompele de san se pot dovedi deosebit de utile, pentru ca ele mentin secretia lactata continuu. Puteti alege din urmatoarele tipuri de pompe de san:

-pompe manuale

-pompe cu baterii

-pompe semiautomate

-pompe electrice

Pompele manuale  sunt usor de folosit si foarte avantajoase in ceea ce priveste pretul. Ele pompeaza laptele din fiecare san cu ajutorul mainii sau piciorului.

Pompele cu baterii sunt folosite numai in cazul in care nu ai nevoie sa-ti golesti sanul foarte des.

Pompele electrice sunt cele mai eficiente si usor de folosit, fiind direct proportionale cu pretul. Pompele de san electrice pot goli ambii sani deodata si astfel salvati timp important.

Iata cateva branduri care comercializeaza pompe de san:

pompe de san CHICCO

pompe de san PHILIPS AVENT

pompe de san BEBECONFORT

pompe de san TOMMEE TIPPEE

Pompele  de  san vin insotite de accesorii care garanteaza un grad inalt de igiena, si permit mamicilor cea mai usoara metoda de a-si hrani bebelusii.

Tags: , , ,

Posteaza un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*