Sarcina pe saptamani

Sarcina pe saptamani

Sarcina pe saptamani

Sarcina pe saptamani

Pentru ca momentul fecundarii ovulului de catre spermatozoid nu se poate sti cu exactitate, durata sarcinii se calculeaza in functie de prima zi a ultimei menstruatii, din aceasta zi incepand numaratoarea celor 280 de zile, respectiv cele  40 de saptamani.

Simptomele sarcinii nu sunt vizibile imediat dupa conceptie, dar apar anumite semne  comune: oboseala, urinari dese, tulburari de comportament. Odata ce  sarcina este descoperita, cu ajutorul unui consult ginecologic, sau al unui test de sarcina, trebuie notate prima zi a ultimei menstruatii, pentru a putea calcula perioada celor 40 de saptamani de sarcina, si evident data nasterii.

Cele 40 de saptamani de sarcina, reprezinta clipe unice in viata fiecarei femei. De-a lungul celor 40 de saptmani, pe care noi le vom aborda in episoade distincte, se vor dezvolta in interiorul dvs sentimente unice de iubire, pentru puiutul care este pe  cale sa apara.

Cu fiecare zi a celor aproximativ 280 de zile, in pantecul dvs simtiti, traiti si vedeti cum rodul iubirii dvs devine un copil sanatos. Aceasta perioda merita sa o traiti cu bucurie, si  sa incercati sa tineti un jurnal al sarcinii pe saptamani, asa cum vom incerca si noi sa traim odata cu dvs prin intermediul celor 40 de saptamani, pe care noi le vom detalia aici.

Tags: , ,

Posteaza un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*